Interieuradvies

Gratis & Vrijblijvend Interieuradvies bij Meubel & Slaaphuys – Home & Deco:

Met trots stelt Meubel & Slaaphuys Aline van Langen aan u voor: Aline van Langen is een Interieurstyliste met veel ambities, ze heeft een frisse kijk op de woontrends van nu en is absoluut een welkome aanvulling voor het team van meubel en Slaaphuys – Home & Deco.

Wat kunnen wij u bieden op het gebied van Interieuradvies:

Aline helpt met het maken van een realistisch plan. Luistert naar uw wensen en wijst u graag op de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ook helpt Aline u bij het kiezen van de bij u passende stijl. Het geeft weer wie je bent en waar je voor staat. Aline kan voor u een compleet plan schetsen voor de betreffende ruimte/woning. Denk hierbij aan bv een schaaltekening met meubelplan, een sfeerimpressie, een kleur- en materiaal collage of een 3D Animatie. Zelfs een accessoireplan behoort tot de mogelijkheden.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Uiteraard is Aline volledig op de hoogte van de materialen op de “markt” en kan aan de hand daarvan een passend advies uitbrengen. Dus: welke meubels passen bij je leefstijl/budget, welke materialen zijn het meest geschikt voor de vloer en komen het best tot zijn recht in de ruimte/woning. Welke verlichting komt waar etc. Alles gebeurt in overleg, met smaak, voorkeur en budget natuurlijk als leidraad. Tijdens de uitvoering staat Aline altijd beschikbaar voor extra tips en meer informatie.

Wij willen niet de indruk wekken dat bij al het bovenstaande alles alleen maar volgens de laatste trends kan, met de duurste materialen en merken, maar gedeeltelijke restyling kan natuurlijk ook! Met behoud van (een deel ) van uw meubels, met daarbij bijvoorbeeld een aanpassing van kleur en andere opstellingen etc. Op deze wijze kan toch een hele frisse nieuwe look tot stand gebracht worden. En dat geeft een fantastisch gevoel!

Afspraak maken